بسم الله الرحمن الرحیم
آمار بازدید
  • 9,969
  • 13,172
  • 430,060
  • 1,771,936
  • 10,380,854

۲۳۸ -قابل توجه کاندیداهای محترم ریاست جمهوری

بسم الله الرحمن الرجیم

   قابل توجه کاندیدهای محترم ؛
اهمیت مسئولیت پستها و منصبها مخصوصا دولتی و ریاست جمهوری بسیار بالاست زیرا رزق و روزی و سفره مردم و رفاه جامعه منوط به عملکرد کارشناسی و دقیق انهاست که عین حق الناس است. چنانکه قران مجید در ایات اخر سوره تکاثر که در رکعت دوم نماز شب اول قبر خوانده میشود میفرماید ؛
لَتَرَوُنَّ الْجَحِيمَ ،
بی تردید دوزخ را خواهید دید. (۶)

ثُمَّ لَتَرَوُنَّهَا عَيْنَ الْيَقِينِ ،
سپس [با وارد شدن در آن،] قطعاً آن را به دیده یقین و باور خواهید دید. (۷)

ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ ،

آن گاه شما در آن روز از نعمت ها بازپرسی خواهید شد. (۸) ”
در ایات فوق خداوند میفرماید مومن و کافر وارد جهنم میشوند و انگاه از شکر و یا کفران نعمتهای الهی و حق الناس از ایشان سوال میشود اگر پاسخ قانع کننده ای بدهند به بهشت وگرنه در جهنم خواهند ماند.
پس ای برادر و خواهر کاندیدا ، با قبول پست ریاست جمهوری ، مسئولیت عملکرد مثبت و منفی تمامی کارمندان دولت و کلا برنامه ریزی ، سازماندهی ، رهبری و کنترل از کوچکترین روستا تا بزرگترین شهر با شما خواهد بود و در قیامت باید جوابگو باشی.
در مقاله ۱۷۵ همین سایت بنام دولت بد ، مجلس بد یا ملت بد یا ..که در زمان ریاست دکتر روحانی نوشته شده امده ؛
” میگویند نفرین شوهر برای همسر بد مستجاب نمی شود چون طلاق دست اوست. اگر او را نمیخواهد، میتواند طلاقش دهد .
نفرین به دولت هم خطاست چون شوهر دارد و شوهرش مجلس است که فوق دولت است و میتواند تک تک وزرا و حتی رئیس جمهور را استیضاح و برکنار کند .
لعن و نفرین به مجلس هم ره به جایی نبرده و خطاست چون شوهر دارد و شوهرش قوانین است زیرا قوانین فوق مجلس است پس هر نقصی در عملکرد دولت و یا مجلس و کشور میبینیم مرتبط است با نقص قوانین که با اصلاح قوانین یقینا معضلات جامعه کاهش و یا  رفع خواهند گردید.
و مهمترین و مهمترین و مهمترین بخشی که بایستی بازنگری شود شرایط احرازهاست که در هر بخشی فقط متخصصین مربوطه اجازه ورود داشته باشند که بطور مثال برخی بشرح ذیل تقدیم میشود :
۱ – شرایط احراز نمایندگی مجلس ؛ که فقط متخصصین مربوط به تدوین قوانین بتوانند کاندید شوند که شامل دارندگان دکترای حقوق و با سابقه کاری مجاز است و دیگر صنوف از مجلس تشریف برده و با توجه به تخصصشان به جامعه خدمت نمایند مثلا پزشکان بروند بیمارانشان را ویزیت کنند و مهندسین بروند ساخت و سازشان را انجام دهند و…ومجلس را به حقوقدانان بسپارند.
۲ – شرایط احراز کاندیداهای ریاست جمهوری ؛ که فقط دارندگان دکترای مدیریت با سابقه مجاز در پست استانداری استانها مجاز به ثبت نام و داوطلبی این پست باشند و دیگر متخصصین غیر مرتبط نتوانند کاندید پست ریاست جمهوری شوند.
۳ – شرایط احراز کاندیداهای شورای شهرها ؛ که فقط دارندگان مدارک دکترای مدیریت و از میان شهرداران قدیم همان شهر بتوانند کاندید شوند چرا که سالها در آن شهر خدمت کرده و خون دل خوردند و به نقاط ضعف و قوت شهر و معایب و مزیتهای آن شهر (SWOT) اشراف کامل دارند و لذا بهترین پیشنهادها و تصمیمات را برای پیشرفت ان شهر خواهند گرفت .

ای کاندیدای محترم ؛
“المومن ینظر بنورالله ” مومن با نور الهی به امور نگاه میکند که قران مجید است.پس دغدغه تان نان و اب مردم نباشد بلکه طبق فرمایش قران مجید لیاقت دادن به انها باشد و استناد ان ایه ۱۱ سوره رعد است که میفرماید مردمان با تغییر نفوس (شکر زبانی و عملی) نعمتهای خداوند مستحق نزول برکات میشوند .
تو بندگی چو گدایان بشرط مزد نکن
که خواجه خود روش بنده پروری داند

ماجرای واقعی مقاله ۱۹۵ همین سایت در مورد اقای مهندس شریفی کفشدار کشیک پنجم پیام زیبایی برای ما شیعیان دارد .
ایشان مهندس خودرو بوده و در زمان تشرف پیاده زائرین معمولا خلاف جهت حرکت و خودروهایی که خراب باشند را رایگان تعمیر میکند.وی گفت چند سال قبل در ناحیه سنگ بست مشهد  نوجوانی را کنار جاده دیدم که نشسته به او گفتم چرا با اتوبوس نیامدی که پاسخ داد اخر حاجت دارم . بدنم سوخته و میخواهم امام مرا شفا دهند. من خیلی ناراحت شدم و تصمیم گرفتم پیگیر درمانش بشوم اما متوجه شدم کمی دورتر یک ماشین خراب شده که بلافاصله رفتم که سریع ان را تعمیر و بازگردم .رفتم و زود برگشتم ولی نوجوان نبود و خیلی ناراحت شدم و تا مشهد دنبالش گشتم و حتی اخر نخریسی محل اسکان زائرین هم رفتم اما پیدایش نکردم . شب خواب دیدم داخل صحن انقلاب هستم و سید جلیلی رو به من کرد و فرمود :
” تو وظیفه محوله خودت را انجام بده ، کار زوار با ما”. پس ما اگر بندگان خوبی بوده و شاکر زبانی و عملی نعمتهای الهی باشیم و از کفران نعمتها دوری کنیم یقین بدانیم خیر دنیا و اخرت نصیب ما خواهد شد و از مهمترین نقشهای دولت اصلاح باورها بسوی این هدف است.

گویا از علامه طباطبايی این سوال را پرسیدند که نماز و عبادات را ما انجام میدهیم ولی خیر و برکت و بارندگی و نزولات اسمانی به غرب میرود.

که علامه طباطبایی فرمود:

با توجه به آيۀ [وَلَو اَنَّ اَهل القُری] آنچه موجب نزول باران و رحمت می شود « رعايت حق الناس » است نه رعایت حقوق الهی و این حقوق در غرب و اروپا خیلی بهتر و بيشتر از سرزمین‌های اسلامی رعايت ميشود.
چون خداوند می فرماید من از حق خودم میگذرم، اما از حق الناس نمی گذارم.
در این ایات ۹۶ الی ۱۰۰ سوره مبارکه اعراف قران مجید میفرماید:
وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ

و اگر اهل شهرها و آبادی ها ایمان می آوردند و پرهیزکاری پیشه می کردند، یقیناً [درهایِ] برکاتی از آسمان و زمین را بر آنان می گشودیم، ولی [آیات الهی و پیامبران را] تکذیب کردند، ما هم آنان را به کیفر اعمالی که همواره مرتکب می شدند [به عذابی سخت] گرفتیم. (۹۶)

أَفَأَمِنَ أَهْلُ الْقُرَى أَنْ يَأْتِيَهُمْ بَأْسُنَا بَيَاتًا وَهُمْ نَائِمُونَ .
آیا اهل شهرها ایمنند از اینکه هنگام شب، عذاب ما در حالی که خوابند بر آنان درآید؟! (۹۷)

أَوَأَمِنَ أَهْلُ الْقُرَى أَنْ يَأْتِيَهُمْ بَأْسُنَا ضُحًى وَهُمْ يَلْعَبُونَ .
آیا اهل شهرها ایمنند از اینکه هنگام روز، عذاب ما در حالی که سرگرم [امور دنیایی] اند بر آنان در آید؟! (۹۸)

أَفَأَمِنُوا مَكْرَ اللَّهِ فَلَا يَأْمَنُ مَكْرَ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْخَاسِرُونَ .
آیا از عذاب و انتقام خدا ایمنند در حالی که جز گروه زیانکاران خود را از عذاب و انتقام خدا ایمن نمی دانند؟! (۹۹)

أَوَلَمْ يَهْدِ لِلَّذِينَ يَرِثُونَ الْأَرْضَ مِنْ بَعْدِ أَهْلِهَا أَنْ لَوْ نَشَاءُ أَصَبْنَاهُمْ بِذُنُوبِهِمْ وَنَطْبَعُ عَلَى قُلُوبِهِمْ فَهُمْ لَا يَسْمَعُونَ ﴿۱۰۰﴾

آیا [سرگذشت عبرت آموز پیشینیان] برای کسانی که زمین را پس از صاحبانش به ارث می برند، روشن نکرده که اگر ما بخواهیم آنان را به کیفر گناهانشان می رسانیم و بر دل هایشان مهر می زنیم، پس آنان [دعوت حق را] نشنوند؟ (۱۰۰)
در ماجرای واقعی مرحوم حاج محسن زیارت نیا دربان کشیک یک حرم رضوی نیز که در مقاله ۵۹ سایت درخت سعادت تقدیم عزیزان شد حاج محسن ، زمانی که کاغذ دور ساندویج را روی زمین می اندازد و داخل سطل اشغال نمی اندازد مورد عذاب واقع میشود انطور که گویا از پشت بام بیمارستان به خیابان پرت میشود.این ماجرا اهمیت حق الناس را در دنیا و اخرت نشان میدهد یا در مقاله شماره ۱۵۸ ، علت العلل ، توضیح داده شد که اگر بطور مثال زلزله ای موجب سقوط لوستر بروی میز و شکستن ان شود، میز معلول ، لوستر علت و زلزله علت العلل است .رعایت کردن یا نکردن حق الناس و شکر یا کفران نعمتهای الهی علت العلل و رونق کسب و کارها یا رکود بازار ، نزول انواع بلاها یا برکات اسمانی و زمینی ، رهبران و مدیران خوب و لایق و یا بد ، علت و کسب درامد بالا یا فقر ، تخریب منازل و باغها ، اختلاس و کلاهبرادری ، و بروز ناهنجاری های فردی و اجتماعی و غیره ، معلول هستند.

پس ای برادر و خواهر گرامی بیاییم با رعایت حق الناس کشور را نجات دهیم و همچون قوم بنی اسرائیل که به پیامبران گفتند تو و خدایت بروید جنگ کنید و خودشان کنار گود ایستادند نباشیم .

اهای؛

ای اقایی که با صدای دلخراش موتور در خیابان و پیاده رو که حق عابران پیاده است تردد میکنی و  گاز میدهی این عین حق الناس است و قیامت باید جوابگو باشی ،

ای راننده ای که اجازه عبور از خط عابر به پیاده ها نمیدهی و نمی ایستی مدیون عمر و معطلی انها هستی و این عین حق الناس است و باید قیامت جوابگو باشی ،

ای پیاده ای که چراغ قرمز پیاده ها را رعایت نمیکنی و خودروها را معطل میکنی این عین حق الناس است و باید در قیامت جوابگو باشی،

ای برادر و خواهری که کلینکس استفاده شده یا پوست شکلات یا … را در خیابان می اندازی یقین بدان نظیر ماجرای سید محسن زیارت نیا باید در برزخ جوابگوی زحمت ایجاد شده برای پاکبانان باشی .

بدانیم وقتی خداوند میفرماید برگ درختی بی اذن و بدون برنامه ریزی دقیق خداوند از درخت نمی افتد ؛

پس  اگر در مشهد سیل بیاید و خانه ها تخریب شوند، خانه ها معلول ، سیل علت و کفران نعمتهای ما علت العلل است،

و همینطور هر نعمت یا نقمت و بلایی برای جامعه اتفاق بیفتد علت العلل انها رفنارها و لیاقت ماست .

و ده ها بلکه صدها نمونه دیگر که با بی توجهی ما به رعایت حقوق شهروندی و حق الناس ، مدیون همدیگر میشویم که هم در دنیا و هم در اخرت مشکل میخوریم و یقینا باید جوابگو باشیم.

والسلام علی من اتبع  الهدی

با احترام حسن زاده

 

 

 

4.9 7 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Scroll to Top